Om mig

Mitt foto
Göteborg, Västra götaland, Sweden
Som en av många bloggare skriver jag nu sju sanningar om mig själv. Sättet jag gör det på kan sägas bekräfta åtminstone en av dem, kanske fler

söndag 7 juni 2009

Romantísk dag och kaos på bilderna från bloggen













Vid 16 tiden var vi framme i vackra Falkenberg. Till min förvåning var utsikten från hotellrummet finare än vad jag trodde. Vi har havsutsikt. Jag som har saknat havet så länge. Men det är fortfarande inte Copacabana strand, med höga vågor men fint är det i alla fall. Nu ikväll är det extra fint, när det har blivit mörkt ute och lamporna från bryggan lyser upp över havet. Det är så skönt att bara titta ut och njuta av vattnets naturliga rörelser. Det är något stimulerande och avslappnande med det. Speciellt nu när man är nyduschad och ligger nerbäddad.
För övrigt har jag och Robert haft super mysig och romantiskt heldag.
Vi stressade inte för att åka hit utan vi käkade frukost i lugn och ro lika så åt lunch och sedan packade.
Här i Falkenberg har vi varit på en liten promenad i stan, vi passade på att stanna på Harrys och äta middag på uteserveringen. Det var härlig stämning ute, många som hade på sig blågula kläder inför kvällens fotbollsmatch mot Danmark.
Sedan gick vi till hotellet och satte oss i den vackra restaurangen på hotellet. Där var det havsutsikt där med och levande musik och sång. Man verkligen njöt av kaffet och atmosfären runtomkring sig. Måste erkänna att tanken slog mig flera gånger att mina singelkompisar borde ha varit här då. Det visade sig att fotbollslandslaget U21 (under 21) bor också här på Elite. Kanske lite unga, men lite lammkött har de säkert inte dött av, ha ha ha!! Dom var så söta så, vilket R påminde mig att han var trots allt snyggast *ler stort*

Dags att stänga ner nätet snart för när R kommer tillbaks efter ha duschat ska vi lägga oss för att kolla på film och fortsätta att mysa ,som vi har gjort hela dagen.
Imorgon ska vi försöka att inte gå upp alldeles för sent trots att vi kan stanna till 18 om vi vill men vi vill passa på att äta frukostbuffé i lugn och ro och sedan köra en omgång minigolf innan vi åker tillbaks till Göteborg. Vi ska hämta upp Mia på busstationen kl 14. Hon ska egentligen träffa Willy (japp, Roberts polare) men så snäll som hon är så ska jag få umgås med henne ett par timmar först innan de två träffas. Skulle vara lite coolt om jag hann föda innan hon åker hem till Örebro igen.

God Natt

1 kommentar:

  1. ja men du får inte föda förrens ni har hämtat mig på stationen! jag bara längtat till å bli tant mia igen..träffade maddeå hannah igår..åh hon e så söt! :)

    SvaraRadera